EngesvangBoldklub.dk ©

EB Håndbold

Begynder håndboldopstart.

Så er opstarten for begynderne kommet. De starter torsdag D. 4/9 Kl. 15.30-16.30. Desuden tilbyder vi at børnene kan blive hentet på Broen af Emma og Maria.

Begynder-håndbold er for både drenge og piger fra 0. og 1. klasse. Børnene får mulighed for at stifte bekendtskab med håndbold. Den alsidige træning er baseret på bold og leg med fokus på individuel motorisk træning. Det er ikke kun håndboldtræning, man får mulighed for at træne både motorisk og med bevægelsesmønstre.

I løbet af sæsonen vil der være nogle stævner, hvor børnene får mulighed for at spille "kampe".

Mød op og prøv det nogle gange helt gratis.

Trille-Trolle håndbold.

Tirsdag D. 16/9 Kl. 16.30 glæder vi os til at byde velkommen til endnu en sæson med  Trille-Trolle håndbold. Dette træningstilbud er for de 2-5 årige, hvor børnene først og fremmest skal opleve glæde og gode udfordringer, når de kommer i hallen og dermed møde håndboldsporten tilpasset deres udviklingstrin.  Med andre ord får børnene mulighed for at træne og udvikle deres grundmotorik i trygge og motiverende omgivelser. Vi glæder os til at se en masse glade Trille-Trolle unger:-).

Mød op og prøv det nogle gange helt gratis.

Venlig hilsen Håndboldbestyrelsen

Info til alle forældre vedr. børn i bilen - læs mere her

Referat fra trænermøde kan ses under trænere.

Husk at følge med i hvordan de går for vores hold i de forskellige turneringer under linket "Resultater og kampprogram"

Kontakt håndboldafdelingen på:haandbold@engesvangboldklub.dk

Engesvang Boldklub, Dybdalsvej, 7442 Engesvang